Wilt u actief herstellen van uw blessure?

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of op het werk? Misschien wel gewoon thuis?

Bij Fysical Delfgauw kunt u terecht voor professionele fysiotherapeutische behandelig. Het unieke concept van onze fysiotherapie en revalidatie is dat we gebruik maken van trainingsapparatuur en de Milon Cirkel. Fysical Delfgauw heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Voor fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. Voor elk type klacht krijgt u een specialistische behandeling, zodat u snel weer van uw klacht af bent, zónder verwijzing van uw arts. Naast fysiotherapie kunt u bij Fysical in Delfgauw terecht voor:

  • Medische Fitness op de revolutionaire Milon Cirkel
  • Dry Needling
  • Medical taping
  • Sport-, ontspannings- en reumamassage

 

Plan direct uw afspraak in

Fysical Delfgauw is een moderne fysiotherapiepraktijk en hanteert flexibele openingstijden doordeweeks van 8u - 21u30, zodat er voor u altijd een geschikt moment is voor fysiotherapeutische behandeling. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Contact

Fysical Delfgauw
Gouden Rijderplein 20-21
2645 EX Delfgauw

015 2033 002
HEALTCHECK

HEALTCHECK

Geplaatst op: 2020-09-17

Gratis HealtCheck - weken

Lees meer Meer nieuws
Welkom Terug

Welkom Terug

Geplaatst op: 2020-06-28

Woensdag 1 juli kunnen we eindelijk weer sporten. We zien jullie allemaal graag weer terug op de Milon Cirkel, in de fitnesszaal of bij een van onze lessen. Tot 1 september blijven de lessen (bij mooi) weer buiten...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.