Shockwave theapie

Behoort u tot de talloze patiënten die chronische pijn lijden en al het mogelijke hebben geprobeerd om ervan verlost te raken? Shockwave Therapie is een innovatie in onze behandelingen, Het werkt snel, effectief en helpt goed bij langdurige chronische klachten. Chronische pijn wordt vaak veroorzaakt door ontstekingen of verkalkingen van pezen of van de slijmbeurs. Ook verkrampte spieren of spierknopen kunnen veel pijn veroorzaken.

Na het onderzoek wordt het letsel blootgesteld aan korte shockwave-impulsen. Deze hoge energetische akoestische impulsen verbeteren de stofwisseling en bloedcirculatie in het pijngebied. Ze stimuleren op die manier het aanwezige herstelmechanisme van het lichaam. Met andere woorden: shockwave activeert de eigen herstelkracht van het lichaam.

Veelal bent u n slechts een paar Shockwave behandelingen weer pijnvrij!

Contact

Fysical Delfgauw
Gouden Rijderplein 20-21
2645 EX Delfgauw

015 2033 002
Vacature Fysiotherapeut

Vacature Fysiotherapeut

Geplaatst op: 2019-04-28

Wij zoeken per direct  een enthousiaste en ondernemende fysiotherapeut voor onze praktijk Fysical Delfgauw. Ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in een sportieve omgeving?  We bieden je een ...

Lees meer Meer nieuws
Sneller, Fitter, Slanker!

Sneller, Fitter, Slanker!

Geplaatst op: 2018-09-03

Start nu met het Sneller, Fitter en Slanker programma!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.