Corona Virus

Beste Leden,

Ook wij moeten ons houden aan de richtlijnen RIVM. Helaas moeten wij de Milon Cirkel /Sportclub en Fysiotherapie Praktijk sluiten t/m 28 april. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend volgen en jullie via onze website/Instagram en Facebook op de hoogte houden.

Fysical is verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken en we zullen onze leden hiervan per mail op de hoogte brengen.

We zullen jullie regelmatig verrassen met recepten, weetjes en kleine workouts. 

Volg ons op Facebook & Instagram  en YouTube kanaal om op de hoogte te blijven met alles rondom Fysical Delfgauw.

We hopen elkaar weer snel te zien en tot die tijd: blijf in beweging, pas goed op jezelf en elkaar, eet gezond en geniet van een goede nachtrust.

We zijn gewoon bereikbaar dus bij vragen neem gerust contact op.

Team Fysical

Contact

Fysical Delfgauw
Gouden Rijderplein 20-21
2645 EX Delfgauw

015 2033 002
Fysical Fysiotherapie staat weer klaar om u te behandelen

Fysical Fysiotherapie staat weer klaar om u te behandelen

Geplaatst op: 2020-05-06

Goed nieuws. We hebben groen licht gekregen om de fysiotherapie praktijk weer op te starten. Na 6 weken u te hebben bijgestaan met videobellen kunnen we uw klachten nu weer in de praktijk behandelen. Om u goed ...

Lees meer Meer nieuws
Corona Virus

Corona Virus

Geplaatst op: 2020-03-15

Beste Leden, Ook wij moeten ons houden aan de richtlijnen RIVM. Helaas moeten wij de Milon Cirkel /Sportclub en Fysiotherapie Praktijk sluiten t/m 28 april. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend vol...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.