HEALTCHECK

Gratis HealthCheck

Fysical organiseert van 28 september tot 18 oktober de Gratis HealthCheck - Weken.

Maak de balans op

Veel mensen willen gezonder worden om zich fitter te voelen en beter in hun vel te zitten. Maar waar begin je? Met de HealthCheck van Fysical maak je de balans op om te kijken op welke vlakken je op de juiste weg zit, en waar nog verbetering mogelijk is. Onze ervaren coaches bieden een gedetailleerd inzicht in waar je staat op fysiek en mentaal vlak. Ze zullen je leefstijladvies geven en meedenken voor een plan van aanpak.

Je hoeft geen lid te zijn van Fysical om gebruik te maken van de gratis HealthCheck. Deze is vrijblijvend.

We dagen beginnende en niet- sporters uit om gebruik te maken van de HealthCheck. Het is fijn als iemand vanaf de zijlijn met je mee kijkt en je een zetje in de juiste richting geeft. Soms is dat precies wat je nodig hebt.

Wil je ook een gratis HealthCheck? Mail dan naar info@fysical-delfgauw.nl

Contact

Fysical Delfgauw
Gouden Rijderplein 20-21
2645 EX Delfgauw

015 2033 002
HEALTCHECK

HEALTCHECK

Geplaatst op: 2020-09-17

Gratis HealtCheck - weken

Lees meer Meer nieuws
Fysical Fysiotherapie staat weer klaar om u te behandelen

Fysical Fysiotherapie staat weer klaar om u te behandelen

Geplaatst op: 2020-05-06

Goed nieuws. We hebben groen licht gekregen om de fysiotherapie praktijk weer op te starten. Na 6 weken u te hebben bijgestaan met videobellen kunnen we uw klachten nu weer in de praktijk behandelen. Om u goed ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.