Ervaar Fysical nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Fysical in Delfgauw helpt u die 1e stap te zetten. Daarom nodigen wij u uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat u zelf ervaart dat fitness bij Fysical bij u past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Fysical bent u verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die u nodig heeft om uw doelstelling te halen. 

Paula (48 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Fysical Delfgauw voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Fysical."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Fysical Delfgauw
Gouden Rijderplein 20-21
2645 EX Delfgauw

015 2033 002
Corona Virus

Corona Virus

Geplaatst op: 2020-03-15

Beste Leden, Ook wij moeten ons houden aan de richtlijnen RIVM. Helaas moeten wij de Milon Cirkel /Sportclub en Fysiotherapie Praktijk sluiten t/m 28 april. We zullen de ontwikkelingen nauwlettend vol...

Lees meer Meer nieuws
Sneller, Fitter, Slanker!

Sneller, Fitter, Slanker!

Geplaatst op: 2018-09-03

Start nu met het Sneller, Fitter en Slanker programma!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.