Personal Training bij Fysical in Delfgauw

Wil jij een op maat gemaakt fitnessplan? Wil jij deskundige begeleiding? Maar heb jij geen behoefte aan intensief contact? Kies dan voor een personal trainer van Fysical in Delfgauw.

  • Je bereikt jouw persoonlijke doelen
  • Met een deskundig en persoonlijk fitnessplan
  • En regelmatige afspraken om je voortgang te garanderen
     

Start nú: Gratis Intake Personal Training

Maak nu gratis kennis met de mogelijkheden van de personal trainer van Fysical in Delfgauw tijdens de Gratis Intake Personal Training. Vul het formulier compleet in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Fysical Delfgauw
Gouden Rijderplein 20-21
2645 EX Delfgauw

015 2033 002
Welkom Terug

Welkom Terug

Geplaatst op: 2020-06-28

Woensdag 1 juli kunnen we eindelijk weer sporten. We zien jullie allemaal graag weer terug op de Milon Cirkel, in de fitnesszaal of bij een van onze lessen. Tot 1 september blijven de lessen (bij mooi) weer buiten...

Lees meer Meer nieuws
Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen we weer open

Goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen we weer open

Geplaatst op: 2020-05-29

Eindelijk goed nieuws! Vanaf 1 juli mogen we weer open. Fysical Delfgauw zal alle noodzakelijke maatregelen treffen om jullie weer te ontvangen. Het team staat klaar om jullie te begeleiden het sporten weer ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.